top of page

S A X O F O O N L E S

Wil je graag saxofoon leren spelen? Jazz,pop of een mooie etude? Zachtjes blazen of scheuren op je sax? Of ben je al een eind op weg en wil je bv. gaan improviseren? Misschien ben je al langere tijd bezig met improvisatie en loop je tegen bepaalde dingen aan en wil je meer of andere mogelijkheden uitproberen.Ik kan je daarbij helpen.

 

Sinds 1995 geef ik saxofoonles op verschillende muziekscholen. Ik geef saxofoonles in ECI Roermond en The Rock Station te Reuver. Daarnaast heb ik verschillende workshops gegeven in Nederland en Duitsland en was docent saxofoon jazz voor Musart in Hasselt (België ).

 

*    *    *    *

 

In Maastricht heb ik mijn eigen praktijk. Ik maak gebruik van meerdere lesboeken/methodes en uiteraard afgestemd op de leerling. Voor elk wat wils dus. Tijdens de lessen gebruik ik ook meespeel-cd’s, mp3, Ipad, youtube etc. Dat is niet alleen leuk maar ook bevordelijk voor het gehoor,samenspel,ritme en zuiverheid.

Speel je al iets langer en heb je de basis al redelijk in je vingers dan is er ook een mogelijkheid om onlinelessen te volgen. 

 

Heb je interesse en wil je meer weten? Klik even op  contact en mail me gerust!

 

 

 

foto by Marc Verhey
bottom of page